hits

Fyll og spetakkel

Oy

 

Da er første kamp i premier league unnagjort for Liverpool sin del. Det ble et antiklimaks, med 3-3 borte mot Watford. Men så får heller være. Var såpass heldig at jeg fikk gå på fest med Heksering-gjengen etter kamp. Mikkel Gaup og kona kom til og med innom Scruffy Murphy i etterkant av Liverpoolkampen, og jeg fikk etterhvert lurt til meg et bilde med Mikkel;

Vi har hatt en kjempegøy kveld, først i studio under Puddefjordsbroen, deretter hos en av skuespillerne som bor på Nesttun(-ish).

Etter noen timer på fest, var planen min å gå hjem. Dette var en god spasertur for min del, og det ble en tur som ikke gikk veldig fint for min del. Som nevnt har jeg tatt meg noen øl (ikke type snydens dritings). Da jeg gikk hjem, gikk jeg og valset i veien, og da jeg kom til Nesttun begynte jeg å gå i bybanesporet, med håp om å bli overkjørt av bybanen. Det var ikke noen spesiell grunn til at jeg ønsket å bli påkjørt, annet enn at jeg var bedugget. Det endte med at jeg ble kjørt til legevakten av politiet fordi de ikke ville kjøre meg hjem i fare for hva jeg skulle gjøre når jeg kom hjem (uten å ha en medisinskfaglig grunn til å slippe meg). Som jeg har skrevet tidligere mener jeg selv at jeg bør holde meg unna alkohol, men jeg ser på det som ufattelig vanskelig, ettersom det er noe man får tak i "over alt". Kveldens hendelse er grunnen til at jeg ønsker å holde meg borte fra kong Alko. Jeg har hatt en kjempefin kveld, men plutselig, uten noen forvarsel, begynner jeg å "skape meg". Heldigvis klarte jeg å oppføre meg når jeg fikk kontakt med politiet, men det er ikke nødvendigvis selvsagt..

I verste fall kunne jeg oppført meg på en dårlig måte ovenfor politiet, noe som hadde ført til en lite kul kveld. Det er som jeg har skrevet tidligere, jeg kan ha det kjekt på byn 10 av 11 ganger, men jeg vet ikke om gang nr 11 kommer som nr 4,7 eller 10. Derfor bør jeg egentlig holde meg unna pilsner. Men det er veldig vanskelig for meg, ettersom alkohol er et legitimt rusmiddel, som man kan få tak i hvor og når man vil (omtrent). Så er det sikkert veldig lett for dere som leser å si at "hold deg borte fra det da vel, for faen", men det er ikke så lett når "alle" tar seg en øl eller ti til kamp...

Jeg har nå lært på "den tunge" måten at jeg skal holde meg unna, og kanskje jeg neste gang skal holde meg hjemme (eventuelt bare drikke brus) for å være helt sikker på at det ikke skjer noe dumt.

Jaja..nå skal jeg ihvertfall snart sove, og gleder meg til morgendagen og ny forestilling på Bergenhus Festning.

 

BEB

 

Trond Helge

 

3 kommentarer

Joakim

13.08.2017 kl.03:05

Skjønner det ikke er lett å holde seg unna øl og jeg skal ikke belære. Men jeg kan si at som venn/bekjent er det ikke lett å lese hvordan du tilsynelatende drikker det uten noen bekymring for hvordan det påvirker deg i den situasjonen du er i... Mitt dilemma er at jeg vet ikke om jeg hadde greid å aldri drikke øl selv, så skal ikke anklage deg.

telge

13.08.2017 kl.03:14

Joakim: Jeg drikker ikke uten bekymringer, egentlig. Men det er litt sånn at; "nå har det gått bra psykisk en stund, så da går det nok fint". Men det var det jeg egentlig lærte i kveld, at jeg må slutte. Heldigvis gikk det ikke veldig galt i kveld, men plutselig kan det gå veldig galt.

Joskim

13.08.2017 kl.13:20

Skjønner. Det er jo en god lærdom ja. Kanskje det kan funke å sette grensen på 2 pils? :) Uansett, godt å høre at du "vant denne kampen" også. Du er ekstremt sterk..

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv