hits

Auuu!

Hoy

 

Dette har vært en ganske så travel dag, og ingenting er så kjekt som det :)

Dagen begynte med noen gode timer på Amalie Skrams Hus, der jeg fikk laget bordplaten til bordet jeg skal lage. Har snakket lenge om at jeg skulle begynne på det, og hadde egentlig en plan om at det skulle være ferdig til i morgen. Det målet kommer jeg nok ikke til å nå, men forhåpentligvis har ikke venninnen min det så veldig travelt..:p Jeg fikk også begynt på noe annet kjekt som jeg skal lage, men på grunn av mangel på utstyr er nok ikke dette noe som blir ferdigstilt på en god stund, da dette må bestilles. Før var jeg ganske god til å ta bilder av det jeg holdt på med på Amalie, men jeg har glemt det litt i det siste. Vi gjorde også ferdig fellesprosjektet vårt, tiffanyglasset, men dere må nok smøre dere med tålmodighet til (minst) i morgen for bilde av det ferdige produktet.

Jeg hadde lunsj med en god kompis som hadde en tur til byn, og det ble litt av en hyggestund der til og med en venninne dukket uventet opp. Så dagen var allerede ganske fin før jeg reiste opp for å være med ungene mens eksen reiste på "band camp". Hadde noen hyggelige timer med ungene, og forklarte Sebastian hva som skal skje i morgen når reklamefilmen skal spilles inn her i leiligheten min. Han gleder seg veldig, og skrev til og med ned på et ark hva som skal skje, sånn at han kan memorere det. Selvfølgelig er dette ytterst hemmelig, så nok en gang må jeg skuffe dere lesere litt, dere må rett og slett bare vente til reklamen kommer på tv. 

Da eksen kom hjem igjen, gikk jeg gjennom smertehelvete ettersom det da ble gjort klart til Rhodostur med voksing av rygg.

Ja, nettopp, jeg fjernet en del av pelsen, og det er like jævli hver gang. Men deilig når det nå er gjort,da. Forhåpentligvis så det ikke helt ut som på bildet før voksingen, men det var lit hår som hang igjen på stripsene. Så at det bare er damene som må lide for "skjønnheten" er bare tull..;)

Til slutt må jeg selvfølgelig skrive noen ord om dagens trekning til gruppespillet i Champions League, der Liverpool var ganske heldig og havnet i gruppe med Sevilla, Spartak Moskva og Maribor. Heldigvis for min del er det hjemmekamp i 4.runde, noe som gjør at min Liverpooltur kommer til å bli litt lenger enn først antatt, og jeg får da med meg kampen mot Maribor også. Det skal bli veldig gøy med CL på Anfield igjen, og jeg kjenner at jeg allerede gleder meg.

Som dere sikkert forstår har dagen vært ganske super, så gårsdagens karakter blir stående også i dag; 8,5.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv