hits

Kreativitet

Hoy

Da er leiligheten så og si shinet, og både Sebastian og jeg er klar for besøk av TV2 om noen timer. 

Dagen har vært fin, med en tur på Amalie Skrams Hus, der jeg ENDELIG klarte å huske å ta bilder. Det har skjedd så mye forskjellig i det siste at jeg rett og slett har glemt det når jeg har vært der.

Vi var fire stykker som hadde et fellesprosjekt, nemlig tiffanyglass. Det ble til slutt seende slik ut;

Dette har vært et ganske tidkrevende arbeid, som vi holdt på med i en uke (men det var ikke fullt fokus på dette til enhver tid fra alle fire, det må sies). Jeg har ihvertfall en del ideer om prosjekter jeg ønsker å jobbe med i fremtiden i Tiffany-stil.

En av tingene jeg har vært litt opptatt med, er det berømmelige stuebordet jeg skal lage til en venninne. Foreløpig har jeg laget bordplaten, og den ser slik ut;

Regner med å få gjort dette bordet ferdig uken etter Sydenturen, må bare få handlet inn en plate som jeg skal ha i bunnen.

Her er også noen biter med tøy jeg har prøvd meg litt på, med noe som heter silketrykk. Her er det ingen referansepunkter, så det er jo vanskelig for dere å se hvor store (små) disse er, men fuglen er kanskje 6*4 cm eller noe sånn. Jeg prøvde som nevnt å trykke dette for første gang, og tenker at dette skal bli til bitte små puter etterhvert.

En av mine nye venner hadde med seg en halv vinflaske i dag. Nei, vi har ikke drukket på "jobb", men han hadde saget en flaske i to. Den jobbet jeg litt videre med, og resultatet ble etterhvert slik;

Dette tenkte jeg å bruke som enten tannkostglass, eller kanskje som et glass å ha penner og liknende i. 

Så da har dere fått et lite innblikk i hva jeg har bedrevet dagene med på Amalie Skrams Hus denne uken.

Ser du noe av interesse, er det bare til å gi en lyd, så kan jeg sikkert ordne det etterhvert til en veldig fin pris..;)

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv