hits

Kjendis på besøk

Hoy

Da er reklameinnspillingen over. Sebastian var meget fornøyd, både med å møte Mark Clattenburg, og å få to signerte dommerkort;

Far syns det var litt stas også, det er ikke hver dag man møter en legendarisk premier league-dommer. Det var selvfølgelig ikke vanskelig for de som var her (og det var ganske mange i min lille leilighet) å se at det er Liverpool som står høyest her i huset, og Clattenburg sa faktisk et par ganger at han hadde dømt tre straffer til Liverpool mot Man Utd på Old Trafford. De skulle også hatt en fjerde, sa han, men det ble det av en eller annen grunn ikke. 

Så nå er det ikke lenge til leggetid her i huset, da jeg pleier å legge meg omtrent samtidig som Sebastian når han sover her. Dette har vært en begivenhetsrik aften (tok dere den, dere som var med på hekseringen?), og en bedre dag enn i går, så dagen i dag får faktisk karakteren 9. Som dere gjerne forstår er det en del som skal til for å toppe denne dagen.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv