hits

Dagen før dagen..

Hoy

I mitt gamle liv hadde jeg nok fremdeles sovet, ihvertfall på en lørdag. Men ikke nå lenger. Holder på å vaske maskin nummer to med klær, og har pakket ferdig en god del av det jeg skal ha med meg på reisen. Det som ikke er pakket, henger til tørk. Så får jeg håpe at det blir sånn noenlunde tørt til jeg må gå i natt. 03.40 må jeg forlate leiligheten for å ha passelig med tid til å traske ned til bybanen. Det blir fryktelig tidlig, så dagen i dag kommer til å bli meget rolig, forhåpentligvis med sengetid rundt samme tid som 2-åringen (som pleier å legge seg 18.30-19).

Den eneste planen jeg har i dag utenfor huset, er å gå ned til Nesttun for å hente en pakke jeg har bestilt med ulike glassprodukter.

Jeg gleder meg til å se hva som er i pakken. Jeg vet sånn noenlunde hva som er i den, men har bestilt ganske mye, så jeg husker nok ikke alt.

I tillegg er planen å gjøre leiligheten så fin som mulig, sånn at jeg ikke trenger å hive meg rundt med rydding og vasking når jeg kommer hjem. Og selvfølgelig å pakke ferdig det som kan pakkes. Innimellom dette, vil jeg nok tro at det blir litt fotball, og kanskje jeg begynner så vidt på forfatterskapet jeg har snakket om tidligere. 

Jeg har merket i det siste at planene jeg har hatt ikke helt har skjedd som jeg hadde forventet, men ettersom grunnen til dette er at jeg har holdt på med andre prosjekter i stedet, tenker jeg at "unnskyldningen" er legitim. Det hadde vært litt verre dersom disse planene ikke hadde blitt utført fordi jeg rett og slett ikke hadde klart det (noe som kunne skjedd for bare noen måneder siden). Livet mitt er rett og slett knallbra for tiden, selv om det selvfølgelig er noen nedturer innimellom.

Jeg tenker av og til på hva reaksjonen etter skyte-episoden kommer til å bli, og hvordan jeg eventuelt kommer til å reagere på dette.

Frykten er selvfølgelig at jeg må i fengsel igjen, og det blir i så fall en kjempestor nedtur, ettersom jeg nå føler at jeg har fått livet "på gli" igjen. Det som kan være viktig om dette skulle skje, er å prøve å fokusere på at jeg ikke begynner "på null igjen" etter at dommen er ferdig sonet, men at jeg prøver å plukke opp bitene fra der jeg var før jeg havnet bak murene. Men jeg vet med meg selv at det er veldig lett for meg å si/skrive nå når ting går bra, en helt annen ting er hvordan jeg tenker OM dette blir en realitet. Men jeg må også si at dette ikke er noe jeg går rundt og tenker på hele tiden. 

Vel, nå får jeg vel ta meg en tur ut og hente nevnte pakke, er så spent at jeg klarer ikke å vente.

Jeg håper DU får en strålende lørdag, og gjør gjerne folk rundt deg glade, da føler du deg bedre selv.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv