hits

Bedagelig dag på Rhodos

Hoy

 

I går ble det en god middag med etterfølgende strålende fotballkamp på Arena Sport og grill bar. De som følger med på Premier League vet at Liverpool knuste Arsenal 4-0, og hadde det ikke vært for keeperen til Arsenal, kunne det fort vært både 7 og 8 mål til Liverpool. Jeg møtte to par fra Stavanger som også var og så på kamp, og vi tok oss en liten bar-til-bar-runde etter kampen, men det var ikke lett å finne et sted som hadde gode drinker. Mens jeg så kamp ble det jo noen øl, og dette måtte jo på et tidspunkt ut igjen, og jeg ble ganske overrasket (på en positiv måte) da jeg skulle på do. Slik så det ut utenfor toalettene;

Sofa utenfor skulle vært standard over alt! Nå trengte jeg ikke å bruke den da det ikke var noe kø, men FOR en ide. 

Vi var ganske sliten etter reisen, så det ble tidlig kveld, og jeg var vel i seng rundt kl 23. Hadde alarm på klokken 8.30, men hadde mer lyst til å sove ut, så da våknet jeg igjen klokken 15. Godt å sove ut, men man blir jo ikke brun av det.

Jeg gikk ned på stranden og fikk meg ihvertfall et par timer i solen før jeg nå er på rommet og skal etterhvert gjøre meg klar til middag.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv