hits

Heit dag

Hoy

 

I går ble jeg tipset av mine Stavanger-bekjente om et hotell der man kan bruke en solseng så lenge man kjøper for minst 5 euro i resturanten, så jeg var på plass ca 9.15 etter frokost på hotellet. Dette syns jeg er bedre enn strand, da man slipper sand både her og der. Jeg ble liggende i gode 8 timer, og det synes på skallen min;

Jeg har nettopp kommet tilbake til hotellet, og merker også at magen har fått mye sol i dag, så jeg gruer meg litt til å dusje. I morgen skal jeg ta med meg solkremen min, og ikke belage meg på bare en smøring (selv om jeg har kjøpt P20, som reklamerer med 10 timers beskyttelse).

Det har vært en herlig dag, som jeg har nytt til det fulle med x antall dukkerter i bassenget, i tillegg til litt lesing av bok. Det ene paret jeg har møtt kom også etterhvert,så det ble slått av en prat med dem, selv om karen der hadde Man Utd-håndkle..:p

På vei hjem fikk jeg se at det ikke bare er Bergen som har "turist-tog";

Nå blir det dusjing før jeg skal ut og spise middag, og etterhvert møte en som passet meg da jeg var liten. Satser på nok en fin kveld i Rhodos by.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv