hits

Dag 4

Hoy

 

Da er nok en solrik dag på vei mot sin ende her på Rhodos. Det ble en rolig kveld i går med noen få pils, og det var som jeg snakket om, at jeg slet litt med å få sove på grunn av rødfargen på store deler av kroppen min. Derfor lå jeg litt frempå i dag, men kom meg bort på hotellet der jeg var i går rundt 12. Fikk da rundt 5 timer med sol, men det ble litt mer i skyggen og med t-skjorte på enn i går. Så akkurat nå kjennes ikke huden så alt for gale ut.

På vei tilbake til hotellet tok jeg en liten omvei og tok noen bilder fra denne nydelige øyen;

Jeg syns denne steinen som ligger i sjøkanten var litt fascinerende, da det ser ut som om naturens gang har ført til et hull i stenen.

Som dere som har fulgt litt med på bloggen gjerne vet, har jeg begynt å trene litt. Så når jeg kom tilbake på hotellet ble det 5*12 knebøy på meg. Det merkes at det er varmt her, for å si det sånn. Heldigvis sitter jeg nå ute på min enorme balkong og skriver, og her blåser det friskt;

I kveld har jeg ingen spesifikke planer foreløpig, men det blir ihvertfall middag om ikke så alt for lenge, så får man se hva kvelden bringer.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv