hits

Trasketur til gamlebyen

Hoy

 

I dag hadde jeg bestemt at jeg ikke skulle få så mye sol på kroppen, sånn at huden får litt hvile. Så da sov jeg lenge, og tok meg en spasertur til gamlebyen. Jeg tok mange bilder på veien, og en del av dem vil dere få se i denne posten. 

Men først må jeg bare vise en mojito jeg bestilte i går på et litt "fancy" sted;

God var den også :)

Så kommer et lass med bilder fra min tur inn til gamlebyen;

På dette stedet anbefaler jeg IKKE folk å gå. Det var relativt lite gjester, og jeg bestilte en brus da jeg fikk maten. Når jeg senere hadde spist opp og spurte etter regningen, kom de med brusen. Jeg prøvde å si at jeg bestilte brusen til maten, men fikk bare til svar "no problem". Så jeg har aldri tipset så lite som jeg gjorde der. I tillegg hadde de på bordet ved siden av meg fått STORE øl, må vel ha vært minst en liter, og sikkert mer, uten at de egentlig hadde sagt at de skulle ha stor øl. Så det var mange som var misfornøyd, for å si det sånn.

På dette bildet så jeg ikke før jeg la det inn på PC-en at det ligger en og soler seg på steinen i vannet..:)

Litt av noen cruiseskip som ligger i havn her. Hadde ikke vært feil å vært med på et av dem..

Så det er rett og slett det jeg har gjort på i dag. Har fått kjøpt noen småting til guttene også, må jo ha med noe hjem etter utenlandstur. Jeg kjenner at jeg er ganske sliten i dag, så det blir nok tidlig kveld på meg etter middag. Har også en bok om Steven Gerrard som jeg må få lest før jeg reiser hjem.

Apropos Steven Gerrard og Liverpool, i kveld er det jo deadlineday, altså siste dagen klubbene i blant annet England kan kjøpe og selge spillere. Så det blir spennende å se utover kvelden (og for min del i morgen tidlig ettersom jeg tviler på at jeg klarer å være våken til midnatt norsk tid) hvem Liverpool klarer å få fatt i, og hvem som evt forlater Anfield.

Ha en fortsatt strålende dag, det skal ihvertfall jeg.

 

BEB

 

Trond Helge

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv