hits

Rhodos Inc

Hoy

 

I dag har det vært en "stille" dag. Gårsdagen inneholdt litt fest og moro med bekjente fra Bergen etter middag med et av parene jeg har blitt kjent med fra Stavanger. Det ble rett og slett litt småharry med Norge - Aserbadsjan på Den Norske Puben. Det var veldig kjekt, men resulterte i litt mer søvn enn det som egentlig var planen. Så når klokken ble to stakk jeg avgårde til Casino Hotel for en siste "sole-innspurt" og mine siste bad for denne gang.

Så nå sitter jeg på balkongen min og slapper litt av før jeg har time hos tatovør om drøyt halvannen time. Etter det blir det middag og kanskje en øl, men det kommer på ingen måte til å ta av i dag, ettersom jeg skal hjem i morgen. Orker ikke tanken på å reise hjem fyllesyk..:p

Fra i morgen (eller kanskje mandag, litt avhengig av hva som skjer i morgen) er jeg tilbake med to-tre innlegg om dagen, i motsetning til "bare" et om dagen som det har vært nå når jeg har vært på ferie. Til tross for at jeg skulle reise ned hit for å slappe av og sånn sett kunne ha blogget mer, har det heldigvis vært litt som har skjedd, og folk jeg har møtt som har gjort at det rett og slett ikke har vært tid til mer enn et innlegg om dagen. Men det har vært en kjempefin uke, og som jeg skrev i går kommer det et "sammendrag"/konklusjon når jeg har beina godt plantet på den bergenske jorden igjen i morgen.

Så håper jeg at alle får en knallfin lørdagsettermiddag/kveld, og ikke gjør noe jeg ville gjort..;)

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv