hits

Home sweet home..?

Hoy

 

Da er undertegnede hjemme foran PC-skjermen igjen, etter en dårlig natts søvn på Rhodos, fin reise hjem og en liten tur opp til unger og eks.

Måtte ta et siste bilde mens jeg stod og ventet på bussen;

Da jeg var på flyplassen, bestemte jeg meg for ikke å kjøpe med mat å ha på flyet (og hadde heller ikke bestilt mat,da den stort sett ikke er så veldig god), men jeg angret egentlig ganske fort. Så det var digg å bli disket opp med i "gamlehuset" med burger/taco-middag. Flesland er jo blitt totalt annerledes, og når vi kom av flyet måtte vi gå et godt stykke (ihvertfall i forhold til hvordan det var før) for vi ankom taxfree og bagasjebånd. Da jeg kom ut, lyste det nye skiltet mot meg, så som den bloggeren jeg er blitt, måtte jeg selvfølgelig ta bilde av det også;

Det er godt å være hjemme igjen, skal ikke legge skjul på det, men som jeg har nevnt i tidligere innlegg har det vært en uke som har vært mye bedre enn det jeg hadde forventet meg. Grunnen til det er vel rett og slett alle de kjekke folkene jeg har vært heldig å møte, både nye og gamle bekjentskaper som det har vist seg tilbragte disse siste augustdagene på Rhodos. Jeg har også opplevd noe som er lenge siden sist; det har nesten ikke vært en eneste negativ tanke i hodet mitt i løpet av denne uken, og det har vært veldig godt og rart. 

På flyturen hjem igjen merket jeg dog at noen slike tanker var på vei tilbake, men det tror jeg egentlig mest var fordi jeg nesten ikke klarte å sove i natt. Så når jeg våkner opp igjen i morgen tidlig, håper jeg, og regner med, at jeg våkner omtrent med et smil om munnen. 

Litt rart å være så sliten etter en slik avslappende uke, men det er nok sist natt som gjør det. Så i dag blir det nok bingen i god tid før 21-nyhetene begynner tipper jeg..:)

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv