hits

Ned og opp igjen...fremad!

Hoy

 

Dagen i dag har vært en liten berg- og dalbane for meg, selv om det "på utsiden" nok har sett ut som om ting har vært strålende. Jeg våknet altså ganske tidlig i dag ettersom jeg sovnet tidlig i går. Hadde meg en tur på Amalie Skrams Hus og begynte på et nytt prosjekt, som nok kommer til å ta litt tid, men tid har jeg nok av. Jeg skal prøve å få ferdig dette bordet jeg har nevnt tidligere også, men akkurat nå etter sydentur er økonomien litt skral, og jeg må kjøpe inn bittelitt til før jeg kan gjøre det helt ferdig. Men skal vel få det til også om ikke lenge. Jeg har også fått en forsendelse med diverse glassprodukter i dag, som jeg skal lage noe spennende av;

Dagen har også gått med til tannlegetime med Sebastian. Han var fornøyd når han fikk velge seg en liten leke i kassen etter at han var ferdig. Husker selv de tidene når man fikk forsyne seg, ofte fikk jeg gjerne to leker..:)

Så var det hjem og spise middag før trening. Det var da nedturen egentlig begynte. Vet ikke helt hva det var, men er godt mulig det er en slags reaksjon ettersom jeg nå er hjemme fra Rhodos. Har selv erfart, som vernepleier, at det å komme hjem etter noe man har gledet seg til, kan være en liten nedtur. Det var såpass at jeg vurderte å bare drite i hele treningen og legge meg. Men heldigvis klarte jeg å presse på meg skoene og komme meg avgårde for å treffe min bror. Nettopp på slike dager er det greit med en treningspartner. Hadde jeg ikke hatt det, hadde jeg nok sovet søtt nå, og sikkert våknet klokken 5 i morgen tidlig..:p

Nettopp dette er en av hovedfaktorene til at jeg har det så mye bedre nå enn for noen måneder siden, at jeg faktisk tar på meg de skoene og går på trening. I går da jeg kom hjem var jeg heller ikke helt sikker på om jeg skulle gå på Amalie Skrams Hus i dag, men da jeg våknet i dag var det egentlig ikke snakk om noe annet. 

Så nå blir det litt avslapping, og kanskje en liten titt på landskampen mellom Tyskland og Norge, som er så ytterst lite spennende. Jeg gleder meg heller til helgen, når det endelig er Brann- og Liverpoolkamp igjen.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv