hits

Oops

Hoy

 

Selv om jeg nå er hjemme på tredje dagen, klarer jeg ikke helt å slippe Rhodos..:p Jeg kom plutselig på at jeg har glemt å skrive om tatoveringen jeg fikk meg her, den har jeg kun delt på facebook, og jeg håper jo i grunn at det er noen lesere her som jeg ikke har som venn på face. 

Jeg hadde time klokken syv lørdag kveld. Kom til sjappen ca 10 minutter før jeg skulle, og da var de ledig og vi begynte. Ca ti over syv var jeg ferdig, så det gikk mye fortere enn jeg hadde tenkt. Og resultatet ble slik;

Er fornøyd med resultatet, og går nå rundt og smører meg med fuktighetskrem omtrent hele tiden.

Ved tidligere sydenturer har jeg ofte fått veldig masse stikk av et slag. Om det er mygg eller "bedbugs" vet jeg ikke, men noen av dem har resultert i små sår som jeg fremdeles har arr etter (gjerne like mye fordi jeg plukker og klør så fælt på dem). I går etter dusj la jeg merke til noe som jeg ikke har sett før, nemlig;

Det er gjerne litt vanskelig å se ut fra dette bildet, men de små prikkene er omtrent hvite, med en svak rød ring rundt, og når jeg trykker på dem gjør det egentlig litt vondt. Dette har jeg aldri vært borti før, og jeg lurer litt på om det er noe annet enn myggstikk. Så hvis noen lesere er gode "liksomdoktorer" og kan ha en ide om hva dette kan være, gi meg gjerne en beskjed. Ikke at jeg på noen som helst måte er bekymret, jeg bare lurer på hva det kan være for noe.

Ja, DA tror jeg at jeg kan si meg ferdig med Rhodos 2017 for denne gang, og nå skal jeg holde meg til Bergen og livet mitt her :)

I dag blir det selvfølgelig en tur på Amalie Skrams Hus, og ellers får vi se hva dagen bringer. 

Begynte forøvrig å se kampen mellom Tyskland og Norge i går, men ga meg med det når Tyskland ledet 3-0 etter ca 20 minutter. 0-6 ble det til slutt. Heldigvis ikke sånn tullball på en stund nå.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv