hits

Tirsdag shmirsdag ;)

Hoy

 

Dagen begynte hos psykiatritjenesten, og det var godt med noen profesjonelle å snakke med. Det begynner å bli noen uker siden sist. På fredag skal jeg til psykolog, så i ukene fremover blir det to avtaler i uken slik det ser ut akkurat nå, og jeg merker egentlig at det skal bli litt godt. Det har forsåvidt gått greit de siste ukene, men vet ikke hvor lang tid det hadde tatt før ting hadde "hopet" seg opp for meg. 

Etter det gikk turen som vanlig til Amalie Skrams Hus, der jeg i dag skulle vise en kamerat hva jeg bedriver dagene mine med .Han var der en god time, og det var kjekt med litt besøk, sånn at jeg kunne vise litt rundt. Etter dette kom en pitteliten nedtur, for det gikk opp for meg at det jeg holdt på å jobbe med ikke er noe jeg kan jobbe med før jeg har fått kjøpt meg litt utstyr. Så da ble det gjort relativt lite på meg der i dag, men jeg var med på et husmøte, og der ble det klart at jeg muligens skal stå i en bod når det skal være julemarked i Bergen. Så om dette skjer, må dere alle komme og handle av meg..;) I tillegg fikk jeg muligheten til å hive noe i ovnen som jeg er veldig spent på å se resultatet av i morgen. Så det er bare til å glede seg..

Jeg har også blitt kontaktet av en journalist som har lest bloggen min, så jeg skal møte ham i morgen og fortelle litt om det som skjedde denne natten på Møhlenpris. Jeg var litt ambivalent og usikker når han først kontaktet meg, men jeg har helt siden dette skjedde satt åpenhet og ærlighet i førersetet, så blant annet av den grunn (i tillegg til at hvem som helst egentlig kan lese seg til det via bloggen), sa jeg ja til dette møtet. I tillegg syns jeg at fremstillingen av meg selv i avisen nesten virket som en hardbarket kriminell, da de listet opp alle sakene mine. Jeg skal møte ham i morgen formiddag, og er noe jeg ser frem mot med en god del spenning i kroppen.

I kveld blir det avslapping og restitusjon etter gårsdagens trening, før morgendagen er full av opplevelser og gleder, i tillegg til litt smerte (trening) :p

 

BEB

 

Trond Helge

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv