hits

Bølgedag

Hei

 

Dagen i dag har vært merkelig på mange måter, egentlig. Jeg startet dagen med en tur på Amalie Skrams Hus, og deltok for første gang (på grunn av ferie) på "Filosofisk kafe". Dette er et tilbud på ASH der man prøver å ta tak i det positive i saker, kontra "problemer" som kanskje har en tendens til å bli tatt opp i andre fora. Jeg syns dette var kjekt å være med på, og kommer nok til å delta flere ganger. Samtidig er jeg akkurat disse dagene litt i "villrede" i forhold til hva jeg skal bedrive dagene på huset til, da snekkerverkstedet er "under oppussing", og i forhold til glassarbeid har jeg noe jeg skal gjøre på fredag, men ikke noe før det. Men det har egentlig vært kjekt å bare være der litt også, og snakke med litt ulike folk. 

AA040013

Som jeg skrev i går hadde jeg også et møte med en journalist i dag, og jeg skulle møte ham på Møhlenpris for litt bildetaking på åstedet. Da jeg gikk fra Amalie Skram mot Møhlenpris, var det et kobbel av følelser som dukket opp. Jeg gledet meg litt, men samtidig var jeg innom tanken på å bare ikke komme. Jeg var også litt nervøs for å møte på kjentfolk mens dette skulle pågå, men når jeg møtte ham forsvant egentlig de fleste negative tankene jeg hadde om å, for første gang, returnere til stedet der skuddepisoden skjedde. Jeg så meg litt ekstra rundt for å se etter eventuelt kjente innimellom, men samtalen gikk greit, og plutselig hadde det gått nesten to timer.

Journalisten var veldig grei og åpen, og fortalte om ulike scenarioer i forhold til hvordan saken kan bli vinklet, og om jeg eventuelt ville være anonym eller stå frem med navn. Personlig ønsker jeg å stå frem med navn for å opprettholde og på en måte videreføre min intensjon med denne bloggen, både med tanke på publikum og personlig. Men det er klart, en slik sak vil jo ramme flere rundt meg. Så jeg må tenke litt på dem også. Men jeg kommer nok allikevel (til tross for de eventuelt negative sidene) til å gå for det jeg har bestemt meg for. 

Etter samtalen gikk jeg tilbake på Amalie og var der en stund, frem til det var på tide å komme seg i retning Birkelundstoppen for å være hjemme med ungene mens (eks)-konemor gikk på foreldremøter. Det var en veldig fin tid med ungene, og jeg fikk også snakket litt med 8-åringen om min "tankesykdom" (som er et velbrukt ord for psykiske utfordringer ved samtaler med barn). Etter at ungene var lagt tenkte jeg også en del på det jeg har tapt, noe som i negative tider er kjipt, men som egentlig er en liten motivasjon for meg i hverdagen. Så det er ikke lett dette..

Hadde meg en fin spasertur hjem igjen etter at hun kom hjem fra møtene, og gleder meg til å stå opp i morgen for å utføre treningsøkten jeg gikk glipp av i dag ettersom jeg var "barnevakt".

Helt til slutt over til noe helt annet: om jeg har noen lesere som er litt mer teknisk begavet enn meg har jeg et lite spørsmål angående bluetooth; jeg har et sett trådløse øretelefoner som jeg bruker koblet opp mot telefonen min når jeg er ute. Når jeg i kveld gikk hjem på en relativt øde strekning (uten mye folk og biler), hørte jeg veldig godt musikken med telefonen liggende i baklommen på buksen min. Men når jeg for eksempel går rundt i sentrum (eller andre befolkede steder), "hakker" det en del. Blir bluetooth-øretelefonene forstyrret fra andre enheter som også bruker BT, som f.eks andre telefoner, biler osv? Håper noen kan svare på dette, for jeg gidder ikke å google..:p

 

BEB

 

Trond Helge

3 kommentarer

Roger Alræk

08.09.2017 kl.09:09

Godt jobbet og modig av Deg å stå frem for å fortelle din historie.

Jeg er glad for at du har styrke til å stå frem og jeg tror mange vil ha stor både forståelse og nytte av å høre hvordan din historie er.

Lykke til.

Roger Alræk

10.09.2017 kl.19:47

Godt jobbet og modig av Deg å stå frem for å fortelle din historie.

Jeg er glad for at du har styrke til å stå frem og jeg tror mange vil ha stor både forståelse og nytte av å høre hvordan din historie er.

Lykke til.

telge

11.09.2017 kl.07:42

Roger Alræk: Takk for det..:) YNWA! :)

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv