hits

Drøm

Oy

 

En ny dag er oppstanden, og det er snart helg! Litt trøtt i trynet er jeg, men å stå opp til omtrent faste tider hver dag er noe jeg har erfart er viktig for ikke å snu helt om på døgnet. Jeg bruker medisiner for å sove, så strengt tatt er det ikke så farlig om jeg sover lenge innimellom, da jeg får hjelp til å sovne igjen om kvelden. Apropos dette med søvn har jeg i det siste hatt en god del "syke" drømmer. Jeg kan ikke huske så mange av dem, men husker at jeg har våknet med en følelse av at "dette var noe spesielt".

Den eneste drømmen jeg husker litt av, er at jeg hadde flyttet nordover til et meget øde sted. Det fantes ingen butikker eller noe der, og det var fire dager til neste gang noen skulle til butikken. Mener å huske at det var ganske langt unna, så det var liksom ikke vits å begynne å gå heller, for det tok en evighet. Jeg husker også at jeg ville legge meg når det ble mørkt, men fikk da vite at det var midnattssol og ikke ble mørkt på veldig lenge. Stort mer enn dette husker jeg ikke fra drømmen.

Av og til skulle jeg ønske at jeg kunne drømmetydning, for jeg har hatt en del drømmer som er såpass spesielle at jeg har tenkt en del på hva i alle dager dette skal bety.

Jaujau. Snart blir det avgang Nesttun for min del, for å trene og å levere inn en bok på biblioteket. Jeg tror ikke det blir Amalie i dag, men vi får se hva klokken er når jeg er hjemme igjen.

Håper alle får en strålende dag, og gjør det du kan for at det skal bli den beste torsdagen i manns minne ;)

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv