hits

Mange jern..for mange? Håper ikke det..

Hei

 

Av en eller annen merkelig grunn går dagene for tiden veldig opp og ned. Slik har det ikke vært før, da har det heller gjerne vært en dårlig dag, så har det gått bra en del dager etter dette. Forhåpentligvis er dette et godt tegn, ettersom de dårlige periodene ikke varer en hel dag lengre, virker det som.

Jeg startet dagen med spasertur til Nesttun der jeg trente. At jeg faktisk klarer å opprettholde treningen (med unntak av Rhodos) ser jeg på som veldig positivt, og det er vel lenge siden jeg har trent relativt jevnt over flere uker. Da jeg kom hjem etter trening og hadde dusjet, la jeg meg litt nedpå. Og som typisk er når man skal prøve å slappe litt av, kimer jo telefonen. Ikke kunne jeg slå av lyden heller, ettersom jeg skulle bli hentet av eksen og være med ungene i aften.

Det var en del tulletelefoner som jeg ikke gadd å ta, type selgere osv. Men fikk en telefon fra NAV, der jeg snakket med en kar jeg ikke har snakket med før. Av en eller annen grunn har jeg havnet i bunket «muligens snart klar for jobb», og det er IKKE der jeg selv føler at jeg hører til. Jeg fikk også forklart ham dette. Men under samtalen begynte jeg rett og slett å lure litt på NAV, for først sa han at jeg ikke hadde en fast kontaktperson, men når jeg begynte å snakke om at det jobbes med innkallelse til ansvarsgruppemøte, sa han plutselig at det ikke var han som skulle være med på det, men kontaktpersonen min. Ikke at det betyr så veldig mye for meg på en måte, men det hadde jo vært greit å vite hvem man skal forholde seg til.

Jeg brukte også tiden etter trening til å melde min interesse til noen studenter som søker skuespillere til en film, så får vi se hvor det fører. Jeg sendte også en «søknad» i går, til noen som skulle lage en reklamefilm for et flyselskap. Så jeg har litt baller i luften når det gjelder skuespillervirket mitt.

Tiden med ungene var som alltid kjekk, men det ble litt tidlig kveld på minstemann som ikke hadde sovet i barnehagen. Når klokken hadde passert 18, satt han nesten å sov på gulvet, med hodet lent mot sofaen. Så da var det ingen protester når pappa spurte om han skulle «ajajajaja-boff» 😊

Etter at også eldstemann var i seng, begynte jeg å tenke litt på fremtiden, og sendte forespørsler til både LEVE (Landsforeningen for etterlatte ved selvmord) og Mental Helse i forhold til ønskene jeg har fremover. Så får vi se hva det kan føre til.

Selv om jeg har hatt en relativt produktiv dag med tanke på potensielle fremtidige prosjekter, kom det plutselig en tristhet over meg da jeg var på vei hjem igjen. Jeg tror jeg gråt halve turen nedover til meg selv, og jeg vet egentlig ikke helt hvorfor det kom sånn plutselig over meg.

Jeg sliter litt med det for tiden, at jeg helt plutselig kan kjenne på ulike følelser, som tristhet, oppgitthet, sinne osv. Jeg pleier stort sett ikke å gjøre noe med dem, men prøver alt jeg kan å tenke i hvert fall LITT positivt. Så nok en gang vil jeg understreke viktigheten av bloggen for min egen del. Hadde jeg ikke hatt mulighet til å blåse ut på denne måten, kan det godt hende at jeg hadde skrudd meg selv godt ned i driten i løpet av de neste dagene. Heldigvis skal jeg også til psykolog i morgen, så da kan jeg få sluppet løs litt damp.

Siden jeg har vært såpass flink som jeg har vært med treningen (og generell bevegelse) i det siste, tenkte jeg at jeg skulle sette inn «nådestøtet» og begynne på lavkarbokur på mandag. Grunnen til at jeg velger mandag, er at jeg da har nok av tid til å utforme en tentativ meny og å spise opp alt jeg har av «høykarbo» i skapene (ikke at det er så veldig mye). Jeg har nemlig ikke merket så godt på vekten at jeg har bevegd meg, etter Rhodos har det vel heller gått andre veien. Så da blir det lavkarbo og litt mer kardiotrening de dagene jeg ikke trener styrke. Så får vi se hvor det fører meg.

Vel, da gjenstår det egentlig bare for meg å ønske alle en god natt.

 

BEB

 

Trond Helge

 

 

 

Én kommentar

sisselgu

07.09.2017 kl.22:57

Ett veldig godt innlegg :)

Titter du innom meg og leser tør vi slippe andre inn

Ha en fin kveld

Fra Sissel

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv