hits

Hælj!

Hoy

 

Helgen er over oss, og de fleste syns sikkert det er digg. Med tanke på fotballen i morgen (Liverpool og Brann) syns forsåvidt jeg også det, men nå når hverdagen er tilbake, er generelt sett helgene mindre innholdsrike enn ukedagene. Det er gjerne noe som ikke nødvendigvis er positivt for min del. Dette snakket jeg litt med behandler om i dag, og jeg må bli litt bevisst på at jeg prøver å fylle opp "timeplanen" også i helgene, sånn at jeg ikke blir sittende alt for mye hjemme alene og gruble.

Jeg har i dag fått time til oppstarts-samtale på depresjonskurs, såkalt KID-kurs, så det skal jeg på tirsdag. Så begynner selve kurset om noen uker dersom det blir nok deltakere.

Som jeg har nevnt tidligere ønsker jeg i fremtiden å forelese om min situasjon, og i dag fikk jeg en melding av en jeg gikk på vernepleien med om jeg ville komme på en fagdag i slutten av måneden og gjøre nettopp dette. Jeg håper dette går i orden, for det er jo midt i blinken for meg, tenker jeg. Det gikk litt ulike tanker gjennom hodet mitt med en gang jeg leste meldingen, om jeg skulle tørre dette, om det er for tidlig osv, men det tok ikke lang tid før jeg bestemte meg for at dette ønsker jeg å gjøre. 

Ellers i dag har jeg vært på Amalie Skrams Hus, og ettersom jeg hadde booket glassovnen i dag, fikk jeg prøvd meg på noe nytt. Jeg gleder meg allerede til mandag for å se hvordan det har blitt. Av og til er huset medlemsåpent i helgene, så hvis det er det satser jeg på å komme meg ned og hente det i løpet av helgen, dersom det ikke kræsjer med fotballkampene.

Da jeg kom hjem og hadde hatt meg en liten powernap, syns jeg det var på tide med en liten spasertur. Hadde egentlig tenkt å ta noen runder opp og ned Birkelundsbakken, som ikke er langt fra her jeg bor, men det ble i stedet en to timers tur med innlagt butikktur på Nesttun for å kjøpe en kjøttdeig (som jeg egentlig ikke trenger, men skal vel klare å bli kvitt den etterhvert - passer fint i lavkarbokuren som bare er tre dager unna). Så i dag har det blitt 23.000 skritt, noe som er ny rekord etter at jeg fikk ny telefon. På den gamle vet jeg at jeg hadde ca 30.000, så jeg får prøve å overgå det en av dagene, sånn at det er min nye telefon som innehar rekorden..:)

Jeg skrev for en stund siden om snittet jeg hadde for noen mnd siden kontra nå, og om jeg husker rett hadde jeg vel økt fra et snitt på rundt 3.000 til 6.000. Og nå ligger jeg på over 10.000. Så det er jo en betydelig bedring for å si det mildt. I tillegg har jeg begynt å trene styrke, så det er vel ikke lenge til jeg begynner med bodybuilding. Ha ha lizzom.

En ellers fin dag ble egentlig avsluttet med en litt kjip beskjed som jeg (ihvertfall foreløpig) ikke skal skrive så veldig mye mer om, annet enn at det såkalte hjelpeapparatet ikke alltid vet bak-frem eller opp-ned på en hammer (ikke bokstavlig..:p). Dersom jeg en gang i fremtiden føler at jeg kan publisere det her, gjør jeg det, ellers er det nok en ting som bør taes på privaten akkurat nå ihvertfall. 

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv