hits

Heia Brann!

Hoy

 

I dag, som i går, har jeg vært ute på spasertur i noen timer. Hadde egentlig ikke planer om det, men ettersom jeg har Samsung-telefon med appen Samsung Health, ble det sånn. Denne appen viser hvem av mine venner/kontakter (som bruker tilsvarende app) som har gått mest. Pr i dag er det bare 3 venner som angiveligvis bruker denne, og jeg hadde alt ned på 2.plass på oversikten over de siste 7 dagers aktivitet. Så da måtte jeg ut å få meg noen skritt, sånn at jeg fikk tilbake topp-plassen jeg hadde i går. På de to siste dagene har jeg da gått over 40.000 skritt, og det merkes, for å si det sånn. Dette husker jeg fra tidligere treningstider også, at om jeg beveget meg noen timer hver dag, får jeg et slags gnagsår eller hva man skal kalle det, på innsiden av lår/lyske, nesten oppe med skrukket. Det er fordi beina mine gnikker mot hverandre (ihvertfall der oppe) når jeg beveger meg, så har det sikkert med svette og sånn å gjøre i tillegg. Om det er noen lesere som har opplevd det samme og har en mirakelkur for dette, hadde jeg vært evig takknemlig. Det hjelper å trykke buksen godt opp i skrittet, men bare i et minutt eller to om gangen, før den detter ned igjen. Og det ser litt dumt ut å beføle seg selv når man går tur..:p

Bortsett fra tur har dagen gått i fotball. Den første kampen snakkes ikke om. En stund etterpå var det avgang Brann Stadion, der det var Vestlandsderby mot Sogndal. Som dere ser på bildet, skulle det ikke stå på tifoen ihvertfall;

Da vi skulle ta bybanen hjem igjen etter kampen som endte med 2-1-seier til Brann, stod det noen hyggelige ungdommer og delte ut bøffere, og det ble da seende slik ut;

Jeg er ikke spesielt politisk engasjert, så dette kommer nok til å bli mitt eneste innlegg med snev av politisk karakter.

På bybanen kom jeg i snakk med et voksent par (selv om det var mannen som snakket mest), og vi begynte å snakke litt om engelsk fotball. Han rådet meg til å sjekke FA-cupfinalen i 1970 mellom Chelsea og Leeds, dette skal være en kamp fra den tiden fotballspillere var MENN, og ikke "diving divas" som nå om dagen. Så det skal jeg sjekke ut i et ledig øyeblikk en dag.

Ellers må det også sies at jeg tidligere i dag kom i snakk med en Man Utd-supporter på bussen, så at bergensere er et innesluttet folkeslag kan herved avkreftes.

I kveld blir det tidlig natt, ettersom jeg så feil på klokken i morges og stod opp 06.58 i stedet for 08.58 (som jeg trodde det stod på klokken på radioen). 

Nyt lørdagskvelden, og ikke gjør noe jeg ville gjort!

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv