hits

Et lite musikktips ;)

Hoy

 

Hvert år, sånn ca rundt nyttår, begynner jeg å tenke på "hva har det kommende året å by på av ny, kul musikk". Jeg har ikke vært så veldig mye inne på det her på bloggen, men musikk er en veldig viktig del av mitt liv. Når jeg går tur, trener (alene), tar bussen, sitter her og blogger og ved flere andre anledninger hører jeg på musikk. Når jeg tenker på hva slags musikk som kommer "neste år", tenker jeg også at det ikke kan overgå en kul sang jeg har hørt inneværende år. Når det kommer til musikksmak, liker jeg mye forskjellig. Metal, trance, hip hop osv. Som den lytteren jeg har, har jeg selvfølgelig Spotify. Det er en stund siden jeg har hørt ny, fet musikk, men i dag hørte jeg på listen "release radar". Og der åpenbarte ÅRETS sang (for min del) seg. At verdens deiligste dame (etter min mening) er med, gjør det ikke akkurat vanskeligere å se på videoen. Jeg ser på youtube at den ble publisert der i slutten av august, så helt fersk er den ikke. Hvilken sang snakker jeg om, tenker du sikkert nå. Vel, det er snakk om Fergie feat. Rick Ross med sangen "Hungry". What a masterpiece, spør du meg!

Se på den damen..har nesten vært forelsket siden hun viste seg i dress i "Shut Up" med Black Eyed Peas rundt midten av 2000-tallet.

Vel, bortsett fra å finne årets sang (foreløpig) for min del, har jeg tilbragt dagen på Amalie Skrams Hus. Hadde glass i ovnen som jeg fikk plukket ut i dag, og det ser noenlunde slik ut;

Jeg håper å få solgt disse etterhvert. Apropos selge ting man lager på Amalie, i dag var det kommet opp en listen man kunne skrive seg på for å være med på julemarkedet som skal være på Festplass før jul, så det gjorde jeg selvfølgelig. Så det blir spennende å se hva det kan bringe..:) Laget en del leireting i dag, spesielt med dette markedet i tankene. 

Hadde egentlig tenkt å være på Amalie til 15-16-tiden, og så reise hjem og spise litt før jeg skulle trene. Men plutselig var klokken blitt syv, og jeg hadde spist middag på Amalie. Det var spaghetti med kjøttsaus, men som karbofreaken jeg har blitt, ble det heller bare kjøttsaus på meg. Og deretter av gårde på trening på Nesttun. Først styrke, og så en time på tredemøllen på "fat burning"-program. Klarer jeg å opprettholde dette, kommer jeg til å være en meget fornøyd herremann rundt juletider, tenker jeg. Men dette var jo bare en dag. Jeg syns å huske sist jeg gikk på lavkarbo at jeg bare måtte ta hver dag uten (mye) karbo som en seier, og det gjør jeg absolutt i dag. Hadde planer om egg og pølser til kvelds, men har ikke fått kjøpt inn egg, så da blir det vel en lammepølse og litt spanske kjøttboller tenker jeg.

God kveld til dere alle, og tusen takk for at dere tar dere tiden å lese bloggen min. Jeg falt litt ut av dette med å vurdere dagene da jeg var på Rhodos, og har egentlig glemt det etter det. Dagen i dag tror jeg får karakteren 9. Jeg tror det er lenge siden jeg har hatt en så bra dag som i dag.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv