hits

Lavkarbo dag 2

Hoy

 

Dagen i dag kommer nok til å gå unna, ettersom jeg har en del planer. Først skal jeg til psykiatritjenesten for min ukentlige samtale, før jeg skal ut i Fyllingsdalen for å snakke med avdeling psykisk helse der, med tanke på et kurs i depresjonsmestring jeg kanskje skal være med på der. Grunnen til at det muligens blir Fyllingsdalen (hvis det blir nok deltakere), er at det ikke er satt opp et slik kurs i Fana i nærmeste fremtid. Deretter skulle jeg gjerne hatt tid til å ta en tur innom Amalie Skrams Hus, men jeg skal på familiedag på Brann Stadion klokken 16.30, så vi får se når jeg kommer meg fra Dalen. 

Jeg prøvde noe nytt på Amalie i går, nemlig flytende leire. Denne metoden går rett og slett ut på at man heller leire opp i en form, lar det stå i noen minutter til det har størknet litt i kantene, og så heller man ut resten av leiren. Så jeg er ganske spent på hvordan det blir når det nå har tørket over natten, og det kan tas ut av formene. 

Når det gjelder lavkarboen, er nok dette noe jeg kommer til å nevne hver dag, men dere trenger ikke å ligge våken om natten i bekymring for at dette skal bli en matblogg. Jeg kommer nok bare til å nevne det i små ord, mest for å sette et lite press på meg selv. Om det skulle være sånn at jeg har lyst på noe digg, er det lettere for meg å motstå denne fristelsen når jeg vet at "hele verden" får vite det, i motsetning til hvordan det ville vært om kuren var noe jeg ikke fortalte om. Jeg er i dag minst like motivert for dette som jeg var ved starten i går, så det skal nok gå greit i dag også. Jeg har ingen spesifikk trang til karborike produkter enda ihvertfall.  

Nå er valget over, og det skal bli godt å kunne klikke seg inn på en nettavis uten å se alle overskriftene om partilederdebatter, drittslenging osv. Heldigvis er det to år til neste gang. I motsetning til dette valget, kommer jeg til å håpe på et skifte om to år.

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv