hits

Stadda, baby!

Hoy

 

Dagen har flydd av gårde i dag. Først time hos psykiatritjenesten, før det bar av gårde med melkerute til Fyllingsdalen for en samtale med psykisk helse der. Det virker som om jeg får plass på kurset i depresjonsmestring som skal være, og det er jo knall. Selv om det går fint for tiden, og jeg har en viss peiling på hva jeg bør gjøre om det butter litt mot, er jo absolutt muligheten til stede for at jeg kan lære meg noen nye tips og triks. 

Ble en kort tur innom Amalie Skrams Hus i dag, der jeg fikk pusset på litt leire før det var tid for det ukentlige allmøtet. Der klarte jeg å bli en av de ansvarlige for sosiale sammenkomster. De som f.eks gikk med meg på vernepleien vet jo at akkurat det ikke kom som noen bombe. Jeg er veldig spent på hva dette kan føre med seg av erfaringer fremover.

Etter en liten middag på huset, gikk turen videre til Brann Stadion og familiedag. Bildet som jeg har tatt, er det ikke mange som har mulighet til å ta, ettersom det er tatt omtrent midt i midtsirkelen;

Resten av kvelden skal brukes til restitusjon, ettersom jeg kjenner at beina mine er litt småsliten etter gårsdagen. Men det er uansett stor forbedring kontra første gang jeg trente og tok markløft. I dag er det ikke noe tegn til gangsperr, jeg bare kjenner at jeg er sliten. Så det blir nok en tidlig kveld i dag, med mindre det er noe action i kveldens Champions League-kamper. Det er morgendagen som betyr noe for meg, da Liverpool skal bryne seg mot Sevilla.

Når det gjelder karakter for dagen, vil jeg si at dagen har vært like bra som gårsdagen, så det blir en 9-er i dag og..:)

 

BEB

 

Trond Helge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv