hits

Champions League!!!

Hoy

 

I går kveld hadde jeg meg en liten tur innom min elskede Playstation 4, og tror du jammen meg ikke at demoen til FIFA18 var kommet? Jo, det var den. Så da ble det nedlasting av nevnte spill.

Det tok litt tid, så jeg fikk ikke spilt det før i morges. Derfor ble det ingen blogg før nå.

I tillegg fikk jeg en kjekk mail i går kveld, jeg er valgt ut til å være med i en liten kortfilm som skal spilles inn av noen studenter. Det er en noe spesiell film, det visste jeg på forhånd, men når jeg i dag fikk manus kan jeg absolutt skrive under på nettopp det. Jeg vet ikke om jeg har lov til å si noe om handlingen enda, så jeg venter i så fall med dette til jeg får klarsignal av de som skal produsere dette. Jeg vet heller ikke om det skal brukes til noe (på en måte håper jeg ikke at offentligheten får se dette..:p). Men kjekt blir det ihvertfall. Det skal spilles inn i løpet av neste helg, så da kan jeg endelig glede meg til helg også.

Dagen i dag har gått med til såkalt filosofisk kafè på Amalie Skrams Hus, i tillegg til litt pussing og maling av litt leireprodukter jeg har begynt på. Deretter bar det av gårde til trening på Nesttun med ca en time styrketrening og en drøy time med kardio. I tillegg tok jeg bybanen hjem, og måtte da gå opp halve Birkelundsbakken. Så nå er jeg ganske sliten i beina, kjenner jeg. Men deilig er det også.

Jeg skal straks av gårde igjen, da jeg skal på Scruffy Murphy`s for å se Liverpool returnere til Champions League etter noen år borte fra det gode selskap. Det er ingen enkel åpningskamp de har, de skal nemlig møte Sevilla, som slo Liverpool i Europa-League-finalen for nesten halvannet år siden. Det som er litt kult å tenke på, er at neste gang Liverpool har hjemmekamp i Champions League, sitter jeg på tribunen. Ettersom det er første kamp på en stund med Liverpool tilbake der de hører hjemme, tenkte jeg å se kampen ute i stedet for å sitte her hjemme å kope.

Så håper jeg at dere alle får en strålende onsdags-kveld.

 

BEB

 

Trond Helge

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

telge

telge

37, Bergen

Kar på 37 år med tre sønner. Elsker Liverpool FC, Brann, Barcelona og City of Liverpool FC. Kommer til å blogge om det meste, men mest om min psykiske helse og fotball. BEB!

Kategorier

Arkiv